De ce să nu lăcuiești un monument?

Deși la prima vedere lăcuirea unui monument funerar pare o idee bună, în practică aceasta nu este. Fie că vorbim despre un monument de granit sau de mozaic, echipa noastră nu recomandă lăcuirea acestora.

Indiferent de calitatea lacului, datorită factorilor externi la care sunt supuse monumentele, precum radiație solară, frig, precipitații și diferențe de temperatură acesta după o perioadă scurtă de timp se își va pierde din luciu. Expus o perioadă lungă de timp la temperaturi ridicate și la radiație solară lacul capătă un aspect mat, astfel încât estetica monumentului va avea de suferit.

De asemenea deoarece în cimitire nu toate aleile sunt pavate, praful este din abundență, iar suprafață pentru lăcuire nu se poate pregăti conform standardelor. Până la uscarea lacului, acesta va atrage diverse impurități, aspectul final având de suferit. Granitul și mozaicul în sine au o suprafață lucioasă, iar lăcuirea acestora nu mai este necesară.

Dacă doriți să păstrați un aspect lucios al monumentelor funerare, pentru cele granit puteți opta pentru o curățare cu ajutorul unei lavete și al unei soluții de spălat geamuri. Pentru cele din mozaic este suficientă curătarea lor cu o lavetă și apă.

Alegând să lăcuiți un monument pe cont propriu, duce la pierderea garanției oferite de compania noastră pentru lucrarea executată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus
Open chat
1
Salut!
Cu ce te putem ajuta?